LIFE

Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a petrecut toată noaptea alături de fosta iubită

Până de curând, Dorian Popa și Claudia Iosif au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Mulți dintre fanii lor se așteptau ca cei doi să se căsătorească, ba chiar să devină părinți. Nu a fost așa, căci în urmă cu câteva luni au anunțat oficial despărțirea, arată libertatea.ro.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate, după o relație de 11 ani!”, a spus Claudia Iosif, în urmă cu două luni, pe contul ei oficial de Instagram.

După separare, Claudia Iosif s-a mutat din casa artistului din Domnești, într-o altă casă, la doar șase kilometri. Acum, cei doi au surprins, căci au apărut din nou împreună. Sâmbătă seară, Claudia Iosif a dat o petrecere de zile mari, cu preparate alese și cu muzică tare în boxe. Și-a sărbătorit ziua de naștere de la care nu au lipsit prietenii ei apropiați, printre care și Ruby, care i-a făcut o declarație specială sărbătoritei: „Să fii fericită, iubită, sexy toată viața. Până la 80 de ani vreau să te văd așa”.

Nici Dorian Popa nu a lipsit, spre surprinderea tuturor. Artistul și Claudia Iosif au sărbătorit toată noaptea împreună. Dorian Popa i-a făcut chiar și o urare fostei iubite, a postat o fotografie cu ea pe Instagam și a transmis: „LMA (n.r. La mulți ani) 41”. Claudia Iosif i-a mulțumit, distribuind poza la ea pe Instastory, pe Instagram.

Comment here