LIFE

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID. Momentul, postat pe RO Vaccinare

Dorian Popa, actor, cântăreț, vlogger și influencer, s-a vaccinat anti-COVID, iar momentul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). În mesajul video transmis imediat după vaccinare, Dorian Popa a spus că s-a decis să facă asta pentru sănătatea lui, dar și pentru a ajuta ca lucrurile să meargă mai repede spre normalitate.

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede? De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

Artistul a spus că, în anii recenți, a făcut peste 10 vaccinuri împotriva unor boli exotice, cu ocazia participării la show-uri TV în Africa și Asia. Dorian Popa s-a vaccinat cu Pfizer și a recunoscut că a avut ceva emoții înainte, însă nu a simțit nimic.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine”, a mai spus el, adăugând că și mama lui s-a programat pentru vaccinare, iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit, de asemenea, să facă vaccinul.

Comment here