LIFE

Dorian Popa, în topul celor mai urmăriți vloggeri

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști la momentul actual, dar puțini știu ce studii are acesta. Celebrul vlogger s-a remarcat prin talentul său actoricesc, muzical, dar și prin stilul și atitudinea lui exuberante, notează spynews.ro.

Dorian Popa și-a făcut aparița pe micile ecrane într-un celebru serial tv iar, mai apoi, s-a făcut remarcat în lumea muzicală și cea a dansului. I-a avut colegi pe Alina Eremia, Alexia Talavutis, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, iar legatura dintre ei s-a dovedit a fi de durată. După experiența din lumea filmului, Dorian Popa a continuat să se implice în lumea artistică. A fost chiar și jurat la emisiunea „Next Star” de pe Antena 1.

Pe lângă reușitele sale din lumea filmului și a muzicii, Dorian Popa are și cunoștințe în domeniul relațiilor publice, al marketingului și studiilor economice, fiind licențiat și masterand în aceste domenii, după absolvirea cursurilor din cadrul Academiei de Studii Economice din București. În prezent, se bucură de notorietate în vlogging-ul din România, fiind în topurile celor mai urmărite vedete din țară. Dorian Popa are 1,73 de milioane de abonați pe canalul de YouTube și 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here