Muzicale

Dora Gaitanovici x What’s UP – Eu te las

Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes în sezonul 8 Vocea României, a lansat primul ei videoclip, în colaborare cu What’s UP – ”Eu te las”. Melodia este compusă de artistă împreună cu Irina Rimes și Georgian Idriceanu.

“”Eu te las” este un cântec venit direct din sufletul meu! Este compus în colaborare cu Irina Rimes, de aceea îl iubesc și mai mult! What’s Up are intervenția explozivă care dă culoare piesei! Sper să fie pe placul tuturor”, declară Dora.

O coproducţie Universal Music România, MediaPro Music şi Quantum Music, videoclipul piesei “Eu te las” a fost regizat de către Isabella Szanto şi a fost filmat în București.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naţionale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Recent, Dora a colaborat și cu Daniel Dorobanțu, fondatorul ansamblului de artă sincretică Thy Veils. Melodia se numește “Feel It All”. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universităţii de Muzică din Bucureşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here