LIFE

Donatella Versace, fan Inna. Designerul a ales o piesă de-a româncei pentru show-ul din Milano

La săptămâna modei de la Milano, Donatella Versace a propus o colecție plină de culoare pentru primăvara anului 2020. Chiar dacă vedeta colecției a fost Jennifer Lopez, care a pășit pe podium într-o versiune puțin modificată a rochiei verzi cu care a făcut furori în 2000, la decernarea premiilor Grammy, un moment de maximă mândrie l-a trăit și Inna, a cărei piesă, „Iguana”, a fost aleasă pentru finalul show-ului. Pe melodia româncei și-au făcut apariția, în aplauzele tuturor, creatoarea de modă și muza colecției sale, J.Lo.

Deși nu a fost la Milano, la scurt timp după prezentarea Donatellei Versace, Inna a început să primească mesaje de felicitare de la cei care au asistat la defilare.

„Pur și simplu nu mi-a venit să cred! M-am bucurat extraordinar de mult, este o onoare că piesa «Iguana» a fost inclusă în show-ul Versace de la Milano Fashion Week! Sunt recunoscătoare!”, a declarat cântăreața.

Satisfacția Innei a fost cu atât mai mare cu cât este o admiratoare înfocată a brandului Versace. Nu de puține ori, atât pentru ședințe foto, cât și la diverse evenimente cu covor roșu, cântăreața a optat pentru piese vestimentare semnate de Donatella.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here