LIFE

”Don Juan” Năstase a spus adio Bucureștiului! Are buletin de Constanța

Primul număr 1 mondial ATP, Ilie Năstase, 73 de ani, are de aproape un an o relație cu Ioana Simion, 47 de ani. Au făcut cununia civilă, au amânat nunta, dar au decis să se mute împreună la Constanța, anunță libertatea.ro.

“Am decis să mă mut la Constanța, acolo de unde e soția mea. Mă mut pentru că e liniște și nu e nici un paparazzo. În București, ne urmăreau non-stop. Au venit de curând după noi, la lansarea unei mașini. De acolo ne-au urmărit la restaurant, după nu mai știu unde. Apoi au scris un articol cu «Imagini fabuloase cu Marica și Năstase». Mă întrebam ce au oamenii ăștia cu noi… La Constanța nu sunt paparazzi. Și suntem singuri în blocul în care stăm”, dezvăluie Ilie.

În total, Năstase a avut 5 soţii, Ioana fiind ultima dintre ele. Prima lui dragoste a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a căsătorit în 1972 şi de care a divorţat zece ani mai târziu. Au o fiică Nathalie, care astăzi are 41 de ani. A urmat actriţa şi manechinul Adelaide Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit într-o biserică din New York, iar după nuntă au adoptat doi copii, Nicholas, care acum are 29 de ani, şi Charlotte, 25 ani. Cu cea de-a treia soţie, Amalia Năstase, Ilie s-a cunoscut în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti, pe când ea avea 20 de ani şi el, 50. La concertul respectiv, Amalia se ocupa de sampling pentru o marcă de ţigări. Cei doi s-au căsătorit pe 5 iunie 2003, la Biserica Ortodoxă St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros. Au divorţat în 2010. După 12 ani petrecuţi în cuplu, ei au împărţit atât custodia celor două fiice, Alessia, 15 ani, şi Emma, 12 ani, cât şi averea lui Ilie Năstase.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here