Stirile ZileiTârgu-Jiu

DOLIU în politica gorjeană. A murit un fost prefect şi parlamentar de Gorj

Ion Florescu, fost prefect şi fost parlamentar de Gorj, a decedat, miercuri, într-un spital din Braşov. În luna martie, ar fi împlinit vârsta de 71 de ani.

Ion Florescu suferea de probleme cardiace și se afla internat în spitalul din Braşov pentru o intervenție chirurgicală pe cord, conform gorjeanul.ro.

„Astăzi a plecat dintre noi, Ion Florescu. Începând de azi suntem lipsiţi de sfaturile bune, de zâmbetul său care ne dădea încredere că putem birui, pentru dreptate şi pentru adevăr. Îi voi mulţumi toată viaţa pentru tot ceea ce a făcut pentru mine şi pentru toţi care i-au fost alături. Ion Florescu a făcut ca lumea să fie mai bună. Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Florescu!“, a transmis Adrian Tudor, preşedintele Partidului Verde Gorj, fost vicepresedinte al PSD Târgu-Jiu.

Ion Florescu a fost ales deputat în legislatura 2000-2004 pe listele PDSR, care a devenit PSD în iunie 2001. În legislatura 2004-2008 a fost senator PSD de Gorj. În martie 2009, Ion Florescu a fost numit prefect de Gorj.

Comment here