Sportive

Dodoi a revenit la Pandurii

Pe ultimul loc în Liga 2 după cinci etape, cu niciun punct și golaveraj 2-13, PanduriiTârgu-Jiu și-a întărit compartimentul ofensiv prin readucerea atacantului Gabriel Dodoi (22 ani), ultima dată la Rapid.

Originar din Târgu Jiu, Dodoi a crescut la Pandurii, iar în turul sezonului 2017-2018 a marcat de 7 ori pentru gorjeni în urma unor evoluții care i-au adus transferul la CFR Cluj. Pentru ardeleni n-a jucat decât la echipa secundă, din Liga 3, după care a fost împrumutat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a prins doar un joc în Liga 1. În vara lui 2019 a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Rapid, pentru care a jucat, în turul campionatului precedent, doar 156 de minute, pe parcursul a șase jocuri.

Neconvingător, Dodoi a fost împrumutat în iarnă la CSM Reșița. Pentru bănățeni a bifat un singur joc, în 22 februarie 2020, chiar în meciul jucat împotriva fostei sale echipe Pandurii. CSM Reșița s-a impus cu 4-1 la Târgu Jiu, iar Dodoi a fost schimbat în acel meci în minutul 53. Ulterior, campionatul s-a întrerupt din cauza zbucnirii pandemiei. Dodoi s-a reunit apoi cu echipa din Valea Domanului, însă înainte de startul noului sezon în Liga 2 a fost rechemat la Rapid, unde Adrian Iencsi nu a rămas impresionat de calitățile sale, astfel că jucătorul a ajuns la un acord cu conducerea pentru rezilierea contractului. Rămas fără angajament, atacantul a revenit la Pandurii, cu care a semnat până în iarnă.

„Gabriel Dodoi s-a întors la echipă, a fost legitimat, joi, și este de acum jucătorul clubului Pandurii Târgu-Jiu”, a declarat directorul sportiv Camilian Floroiu despre atacantul care ar putea redebuta în tricoul echipei Pandurii în meciul cu Universitatea Cluj, programat luni, de la ora 18:00, notează liga2.prosport.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here