LIFE

Documentar despre Michelle Obama, la Netflix. “Becoming” are premiera pe 6 mai

Netflix va difuza un documentar despre fosta prima doamnă a Americii. “Becoming”, intitulat astfel după cartea biografică scrisă de Michelle Obama, un best-seller vândut în 10 milioane de exemplare, va avea premiera miercuri, 6 mai, anunță The Guardian.

“Becoming” e realizat de Nadia Hallgren – care a semnat recent documentarul de scurtmetraj “After Maria”, despre efectul devastator al Uraganului Maria asupra populației portoricane, în 2017 – și a fost filmat în timpul turneului de lansare a biografiei lui Michelle Obama, o călătorie de-a lungul a 34 de orașe din toată lumea.

”Este greu, zilele acestea, să ne păstrăm speranța. Eu sper însă că acest documentar vă va aduce un strop de bucurie și vă va ajuta să vă detașați de probleme. Nadia a făcut o treabă minunată. Este o femeie inteligentă și plină de compasiune, care înțelege ce înseamnă puterea unei comunități, iar asta se vede foarte clar în munca ei” a transmis Michelle Obama.

Documentarul n-a fost ușor de filmat. Hallgren a dezvăluit că i-a fost dificil uneori să lucreze flancată de Serviciile Secrete. A trebuit, însă, să se descurce. Michelle Obama nu e la prima colaborare cu Netflix. Anul trecut, ea și fostul președinte american Barack Obama au produs pentru companie documentarul “American Factory”, care a fost nominalizat la Premiile Oscar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here