Muzicale

DJ Project x Roxen – Parte Din Tine

Roxen este muza ce-i inspiră pe membrii DJ Project în noul videoclip ”Parte Din Tine”.

“Parte Din Tine” a fost compusă și produsă de Gino Manzotti și Andy Platon. Roxen își pune amprenta vocală, dând versurilor profunzimea și sensibilitatea de care piesa avea nevoie.

“Roxen este o artistă cu foarte mult potențial și ne bucurăm că am putut colabora pentru piesa “Parte din tine”. Conceptul clipului redă perfect mesajul melodiei, iar filmările au fost o surpriză plăcută, pe care ne dorim să o repetăm de fiecare dată. Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei”, au spus membrii DJ Project.

 “Mă onorează colaborarea cu DJ Project. Iubesc tot ce înseamnă artă, mă regăsesc în orice formă a ei, iar piesa “Parte din tine” și clipul reprezintă acest lucru. Filmările au fost o bucurie, chiar dacă era destul de răcoare, ne-am și distrat, am râs mult și am intrat rapid în povestea care ilustrează piesa. Sunt extrem de încântată de rezultat”, a declarat Roxen.

DJ Project și Roxen au încheiat anul 2020 cu câte trei piese în top 100 Media Forest, care au fost în heavy rotation la radiouri și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Roxen lucrează în această perioadă și la piesa cu care ne va reprezenta la Eurovision 2021. Într-un mesaj recent, artista anunța că a găsit melodia “perfectă” pentru acest concurs.

Comment here