Muzicale

DJ Khaled ft. Drake – POPSTAR (feat Justin Bieber)

Cu graniţele blocate din cauza pandemiei, artiştii trebuie să improvizeze atunci când filmează videoclipuri. Drake ar fi trebuit să filmeze clipul piesei „POPSTAR” cu DJ Khaled, dar din cauza închiderii graniţelor, Drizzy a rămas blocat în Canada. Justin Bieber i-a sărit în ajutor şi i-a ţinut locul lui Drake în clip.

Videoclipul „POPSTAR” a debutat pe 4 septembrie şi a strâns, în 36 de ore, peste 20 de milioane de vizualizări. Include şi o apariţie a managerului lui Bieber (Scooter Braun) şi „name drops” pentru Rihanna şi Selena Gomez. În videoclip mai apare şi soţia lui Justin, Hailey Bieber, dar şi o sumedenie de dansatoare cu coregrafii complexe.

DJ Khaled nu este la prima colaborare cu Drake, „GREECE” fiind un alt track care i-a adus pe cei doi împreună în acest an. Ambele colaborări se vor regăsi pe viitorul album al simpaticului muzician care îşi începe piesele cu „Another one. We the Best!”. LP-ul se numeşte „Khaled Khaled” şi va debuta în acest an. Acesta este discul cu numărul 12 din cariera artistului.

Drake vine după o vară ocupată, colaborând cu Headie One pe piesa „Only You Frestyle”, dar şi cu Popcaan pe 2 piese, „All I Need” şi „Twist & Turn”. Un alt single nou este „Laugh Now Cry Later”, pe care Drake are versurile principale, iar Lil Durk este featuring. În aprilie Drake a cucerit TikTok cu dansurile din „Toosie Slide”, iar în clipul său i-am văzut şi casa cea luxoasă.

Justin Bieber a dat lovitura, în 2020, prin colaborarea cu Ariana Grande, „Stuck With U”, după ce la început de an oferise o altă colaborare cu Quavo de la Migos, „Intentions”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here