LIFE

DJ Dimitri Vegas, pe scena principală a Massif Poiana Braşov

Unul dintre cei mai doriţi DJ din line-up-ul de festival, Dimitri Vegas, va urca pe scena principală a primei ediţii a festivalului Massif, care va avea loc în perioada 3-5 martie în Poiana Braşov. În premieră pentru scena unui festival din România este faptul că, în deschiderea show-ului său, va mixa soţia lui, MATTN, aflată şi ea în TOP 100 DJ Mag.

Pe scenele Massif, cel mai aşteptat festival de iarnă din Centrul şi Estul Europei în 2023, vor urca şi Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic şi mulţi alţii.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediţiei de anul acesta, la festivalul Massif, este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike.

În 2022, cei doi artişti au urcat două poziţii în clasamentul dedicat DJ-ilor profesionişti, Top 100 DJ Mag, clasament în care ocupă locul 3. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reuşind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial şi la finala UEFA Champions League Final în Madrid. E un DJ care generează big buzz pe scenele marilor festivaluri, show-urile live sunt pline de energie.

În ultimii doi ani, Dimitri Vegas şi-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri memorabile în blockbuster-uri precum Rambo: Last Blood, Men In Black: International, Yummy, H4Z4RD, Dimitri Vegas a fost ales şi în distribuţia noului film din seria Jurassic World: Dominion. Filmul a avut premiera în luna iunie 2022 şi a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Dimitri Vegas trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Anouk Matton aka MATTN, care este una dintre premierele organizatorilor Massif. În 2018 a debutat şi ea în Top 100 DJ Mag.

Prima ediţie Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate trei scene pe Pârtia Bradu, iar alte 4 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din staţiune. Organizatorii vor aduce în premieră o producţie specială pentru staţiunea montană, care va completa performance-urile live şi show-urile surpriză ale DJ-ilor de pe cele 3 scene: Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită „Greatest of All Time” (G.O.A.T.) şi Retro Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

Producţia de anul acesta include şi amplasarea a 4 scene în perimetrul apres ski-urilor din staţiune, recunoscute la nivel european. Organizatorii vor dezvălui curând conceptul şi locaţia scenelor.

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experienţă de la munte şi să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziţiona abonamente începând de la 79 de euro plus taxe, de pe bemassif.com. Abonamentele disponibile acum pentru Massif 2023, eveniment care are loc în perioada 3-5 martie, sunt următoarele:

• General Access Basic: 79 euro plus taxe

• General Access Risk Free: 99 euro plus taxe

• VIP: 250 euro plus taxe

Preţul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.

Comment here