LIFE

Divorțează Prințul Harry de Meghan Markle?! Scandal uriaș la Casa Regală a Marii Britanii

Casa Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă în care un scandal uriaș ține capul de afiș în mass-media. Totul a plecat de la unele declarații făcute de Meghan Markle. Ducesa de Sussex a afirmat că s-a confruntat, după căsătorie, cu rigiditatea tipic englezească.

Chiar și Regina Marii Britanii a intervenit în tot acest scandal, existând multe voci care afirmă că declarația făcută de Meghan Markle a încins foarte tare spiritele, iar atmosfera este extrem de tensionată. Membrii Casei Regale a Marii Britanii nu văd cu ochi buni astfel de declarații publice și nu este exclus ca Prințul Harry să fie, practic, obligat să divorțeze de Meghan, în cazul în care apele nu se vor liniști. Prinţul Charles şi Prinţul William s-au arătat furioşi şi indignaţi, după ce au auzit declarațiile făcute de Meghan, iar Regina Elisabeta este, pur și simplu, îngrozită.

„Toată familia regală, de la Regină în jos, este îngrozită de ceea ce au spus Ducii de Sussex. Şi-au luat o vacanţă de şase săptămâni şi toată lumea speră ca, în această perioadă, atât Harry, cât şi Meghan să realizeze ce declaraţii au făcut. Prin acest interviu şi-au bătut joc de toată treaba bună pe care au făcut-o în Africa“, a declarat un apropiat al familiei regale, Phil Dampier, care a fost completat de Jonny Dymond, de la BBC: „Sunt sigur că familia regală este îngrozită“.

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au informat, la începutul lunii octombrie, că vor da în judecată un tabloid britanic acuzat că ar fi editat și publicat în mod ilegal materiale despre ducesă, relatează site-ul postului CNN.

“Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru“, a declarat prințul Harry, printr-un comunicat.

Ducesa de Sussex a înaintat deja o plângere împotriva Associated Newspapers, compania mamă a publicației Mail on Sunday, din cauza folosirii în mod eronat a unor informații private și încălcării unei legi privind protecția datelor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here