Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dispută pe strategia de dezvoltare a Gorjului. Miruță: Sunt 1-2 ani GAURĂ. Nu mi se pare acceptabil

”Sunt 1-2 ani gaură. Nu mi se pare acceptabil să fie ani neacoperiți de strategia de dezvoltare a județului Gorj”, spune deputatul USR-PLUS Radu Miruță, care i-a cerut Consiliului Județean să facă public documentul.

Instituția a răspuns că licitația pentru strategie a fost organizată și că documentul va fi pus în dezbatere publică până cel târziu în luna august. Miruță vrea să afle ce anume s-a realizat din vechea strategie de dezvoltare a județului, cea pentru perioada 2014-2020.

În comunicatul de presă transmis de Consiliul Județean Gorj, pe tema strategiei de dezvoltare a județului, se precizează că aceasta este legată și de aprobarea de către Comisia Europeană a planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia.

Deputatul Radu Miruță spune că se știe, deja, foarte clar că vor dispărea mii de locuri de muncă din  minerit, în următorii ani. Parlamentarul USR-PLUS vrea ca județul să aibă o foaie de parcurs, care să fie afișată la intrarea în Consiliul Județean, cu obiectivele care se urmăresc a fi realizate în Gorj.  

Comment here