Din JudetStirile Zilei

Dispută pe Spitalul COVID. ”600 de angajați la 30 de bolnavi!”

”Numai într-o țară de oameni bolnavi la cap plătești 600 de persoane cu salarii extrem de mari, ca să îngrijești 30 de bolnavi!” spune Ion Fugaru, referindu-se la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești.

Politicianul a criticat de la bun început desemnarea acestui spital exclusiv pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. Fugaru acuză că au fost nenorociți 80.000 de gorjeni din localitățile deservite de această unitate medicală.

Conducerea spitalului din Târgu-Cărbunești ar vrea ca, la 1 iulie, unitatea să își reia activitatea normală. Managerul Constantin Târziu a discutat cu prefectul Cristinel Rujan și a cerut să fie organizată o întâlnire cu toți directorii de spitale din județ.

În spitalul COVID sunt internați, acum, 26 de pacienți.

Primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, se declară mulțumit de activitatea de la spital, în condițiile în care, cu excepția a două persoane, toți pacienții tratați aici au fost vindecați.  

Ion Fugaru face, însă, acuzații grave. Susține că o parte din sponsorizările primite de Spitalul COVID ar fi luat alte căi. Unitatea a primit și două mașini electrice, ce ar fi trebuit folosite, conform fostului viceprimar pentru transportul pacienților vindecați la domiciliu.

Constantin Târziu afirmă, însă, că mașinile electrice au fost folosite pentru problemele spitalului, nu pentru pacienți. Cât despre sutele de angajați, managerul spitalului COVID spune că decizia de a fi plătiți, deși pacienții sunt puțini, nu ține de el ci de autoritățile centrale.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here