MotruStirile Zilei

Dispută după sondajul PNL. Matei: Se pregătește alt candidat PSD la Motru

Contre la Motru în urma sondajului de opinie făcut de liberali.

Printr-un comunicat de presă, PNL Motru susține că are o creștere de circa 10% în intenția de vot, în municipiu, comparativ cu scorul obținut la ultimele alegeri și că PSD și actualul primar Cosmin Morega ar fi în picaj. În presa locală, însă, a apărut informația că primarul PSD Cosmin Morega ar avea 56% în sondajul PNL, în vreme ce fostul edil liberal Gigel Jianu ar avea mai puțin de 20%.

„Cel mai bine cotat candidat al nostru este Gigel Jianu care se află pe un trend ascendent”, spune liderul PNL Motru, Dan Matei.

Dan Matei susține că primarul Cosmin Morega nu se apropie nici măcar de 40% în sondaj. În plus, afirmă că  în municipiu se vehiculează PSD Gorj nu ar mai susține candidatura actualului edil la primărie în 2024 ci pe cea a fostului primar Dorin Hanu.

În replică, primarul Cosmin Morega afirmă că liberalii votează, în consiliul local, împotriva proiectelor benefice pentru comunitate și că n-a auzit să fi fost realizat vreun sondaj de opinie.

În ceea ce privește speculațiile lansate de liberalul Dan Matei privind o posibilă candidatură a fostului primar Dorin Hanu din partea PSD, Cosmin Morega spune că ar trebuie să fie ultimul care vorbește la adresa sa și a fostului edil.

Opinia lui Cosmin Morega este că PNL nu există la Motru și că ar avea doar 10-15% în municipiu.

Comment here