Minerit și EnergieStirile Zilei

Dispută după întâlnirea cu minerii. Weber: Cu Orban a început declinul energiei pe cărbune

Schimb de replici între Mihai Weber și Ion Iordache, după ce senatorul de Gorj a fost singurul parlamentar prezent, sâmbătă, la o discuție, la Prefectura Gorj, cu minerii și energeticienii care protestează marțea și joia pentru reducerea vârstei de pensionare.  

Ulterior, Iordache i-a acuzat pe ceilalți parlamentari de Gorj de lipsă de respect, responsabilitate și interes față de problemele oamenilor din județ.

“Mi-am pus mari speranțe în această întâlnire, puteau fi luate decizii. Din păcate, n-a venit niciunul” spune senatorul Forța Dreptei.

Ion Iordache le recomandă minerilor și energeticienilor din cadrul Complexului Energetic Oltenia să fie atenți, pe viitor, ce lideri de sindicat își aleg.

În replică, deputatul Mihai Weber, președinte PSD Gorj, amintește că fostul premier Ludovic Orban, actual lider al partidului Forța Dreptei, din care face parte senatorul Ion Iordache, s-a pronunțat, în mai multe rânduri, împotriva energiei pe cărbune.

Weber spune că parlamentarii PSD și PNL cunosc problemele cu care se confruntă angajații Complexului Energetic Oltenia și nu avea rost să participe la întâlnirea de sâmbătă de la Prefectura Gorj.

Comments (1)

  1. Danila Daniel

    Evident ,daca este sa aleg intre Weber si Iordache la scrutin normal ca votul il voi da lui Iordache deoarece omul a aratat ca ii pasa !

Comment here