EntertainmentLIFE

Disney lansează platforma care va concura cu Netflix

Disney a anunțat data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, un concurent pentru Netflix, care va reuni producțiile Disney, de la clasicele animații, la filme celebre din universul Marvel, StarWars și Pixar.

Disney+ va fi lansat anul acesta, pe 12 noiembrie în Statele Unite, la prețul de 6.99 de dolari, la jumătate față de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari, scrie Variety. Utilizatorii vor avea și posibilitatea să-și facă un abonament anual de 69.99 de dolari, adică 5,83 dolari pe lună. Ulterior, platforma va fi lansată pe rând în diferite regiuni ale lumii.

Platforma va ajunge și în România, cel mai probabil, la sfârșitul anului 2020, când platforma va fi disponibilă în Europa de Est și America Latină. În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale și 500 de filme, dintre care 100 fac parte din categoria celor mai recente.

Christine McCarthy, CFO Disney, estimează că până în 2024 platforma va avea între 60 și 90 de milioane de abonați, dintre care două treimi vor fi din afara Statelor Unite. Cât despre disponibilitatea la nivel global, Disney+ va ajunge în toate colțurile lumii în doi ani. (paginademedia.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here