Din JudetStirile Zilei

Directorul Constantin Tănăsoiu: În circa 10 zile, majorarea de capital social al UM Sadu

Constantin Tănăsoiu, directorul UM Sadu, zice că ar mai dura circa 10 zile până când cele 5 milioane de dolari, nu de euro cum s-a vehiculat până acum, vor fi  virate de stat în majorarea de capital a societății.

Într-un interviu pentru Radio Infinit, Tănăsoiu vorbește despre acești bani dar susține că nu știe nimic despre hotărârea AGA, din 30 iulie, împotriva reducerii arieratelor și a realizării investițiilor, făcută publică de deputatul PNL Dan Vîlceanu, vineri, într-o conferință de presă.

Cât despre cele 5 milioane de DOLARI, Constantin Tănăsoiu spune că încă n-au intrat în conturile UM Sadu. Mai sunt decizii de luat la nivel de Compania Romarm și Ministerul Economiei. Nici pe utilajul pentru care s-au purtat tratative, pentru secția Sculărie, nu au fost plătiți banii.

Situația financiară a UM Sadu este una ”la limita supraviețuirii”. Conducerea speră să încheie anul pe plus iar guvernul să șteargă arieratele, care sunt uriașe, 60 de milioane de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] Constantin Tănăsoiu a negat că utilajul, despre care primarul localității susținea că a fost cumpărat din majorarea de capital și a fost adus la uzină, ar fi ajuns la Sadu. Mai mult, directorul unității spune că plata nu a fost efectuată, iar în acest moment, se poartă discuții cu producătorul. „S-au făcut demersurile, cum se zice. Noi am mers puțin în paralel. Am și luat legătura, că sunt mai multe utilaje care vor sosi la uzină și un prim utilaj, care e pentru Sculărie, deja suntem în tratative mai avansate. Deja am luat legătura cu oamenii, deja suntem avansați cu el. Din aceste sume, dar urmează să fie plătit, deocamdată nu este plătit. Nu s-au făcut facuri sau ceva”, a mai spus Constantin Tănăsoiu, directorul UM Sadu. Declarația șefului uzinei o găsiți aici. […]

Comment here