Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Director CNET: Cum selectăm elevii care vor sta acasă?

Incertitudini în privința noului an școlar.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că şcoala va începe pe 14 septembrie, iar majoritatea elevilor va merge efectiv la şcoală. Vor exista, însă, trei scenarii privind modul de organizare a cursurilor, în funcție de numărul de infectări, decizia urmând să fie luată pe plan local.

Daniel Antonie, directorul Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, nu știe cum vor fi selectați elevii care vor veni la școală și care vor rămâne acasă. Și nici cum vor face profesorii predarea online, în timp real, din clasă, sau după orele de program.

Antonie mai spune că sunt probleme și în ceea ce privește calitatea aparaturii de transmis orele online. Spune că ar trebuie cumpărate camere video și microfoane performante, pentru ca învățământul să fie de calitate.

La Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu-Jiu învață peste 1600 de elevi și sunt probleme cu spațiile, având în vedere că imobilul se află în plin proces de modernizare. Directorul Carmen Cosmulescu vrea să discute cu directorii altor unități de  învățământ, pentru a prelua o parte dintre elevii liceului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here