Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Director: CEO este ”în rahat”! Lider: Așteptam soluții de la ei! De aia sunt plătiți cu 6-7000 de euro!

Liderul sindical din minerit, Ion Popescu, amenință că intră în grevă japoneză.

Popescu este cel care a povestit, marți seară, la un post local de televiziune, că un membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia i-a transmis, marți, în ședința comisiei mixte, că societatea este ”în rahat”.

“Compania e în rahat de ani de zile! Așteptam soluții de la Directorat,  de la dânsul, că de aia e plătit cu 6-7 mii de euro pe lună, nu să ne țină lecții, să ne arate cu degetul! Ajunge cu bătaia de joc la care suntem supuși de atâta timp” declară liderul Sindicatului Renașterea de la Cariera Jilț Sud.

Popescu spune că cei aproximativ 350 de membri ai organizației sale sindicale ar putea intra în grevă japoneză, pentru a trage un semnal de alarmă conducerii Complexului Energetic Oltenia.

Popescu este deranjat că la ședințele sindicate-administrație, dintre cei 5 membrii ai Directoratului participă doar 3.

„Doi dintre membri au venit o singură dată. Doamna care este în Directorat probabil că va mai veni, în 2026,  când vor trece grupurile pe gaze” declară liderul sindical referindu-se la Lăcrămioara  Diaconu-Pințea, fosta șefă a OMV Petrom, numită pe 13 mai în Directoratul companiei de la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here