Muzicale

Direcția 5 – Tu ești

Direcția 5 a lansat „Tu ești”, o piesa optimistă, cu și despre dragoste, spusă pe acorduri de chitară. Videoclipul pune în scenă o poveste de iubire redată prin imaginile a două mari ecranizări: „București Non-Stop”, în regia lui Dan Chișu și „Planșa”, în regia lui Andrei Gheorghe.

După „Vreau acasă”, o baladă sensibilă cu un mesaj emoționant și un videoclip de poveste, Direcția 5 lansează „Tu ești”, o piesă romantică, în stilul caracteristic formației. Versurile piesei sunt scrise de către Dinu Olărașu, iar muzica este compusă de către Marian Ionescu.

Anul trecut, Direcția 5 a lansat materialul discografic „Muzică, flori și poezie”, ce conține piese precum „Lumea de mai multe ori”, „Din prima până în ultima zi”, „Paradis”, „Amor”, „Pur și simplu” și „Hipnotizat”, iar în urmă cu aproape trei ani, a lansat albumul „Happy Days”, din care fac parte piese de succes precum „Când sunt cu tine”, „Să-i iert păcate” (alături de Adi Sînă), „Pulbere de stele”, „Te cunosc de undeva”, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here