SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Din nou SCANDAL în CL Târgu-Jiu. ”Ați luat bani de la Pandurii! Ați băgat clubul în faliment!”

A fost din nou scandal în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu de marți după-amiază. Spiritele s-au încins și a plouat cu acuzații, când a venit vorba despre Pandurii Târgu-Jiu. Primarul Marcel Romanescu i-a reproșat viceprimarului Aurel Popescu că a făcut parte din conducerea Pandurii Târgu-Jiu, spunându-i în față că este unul dintre vinovații de insolvența clubului de fotbal. În Consiliul Local s-a votat plata unei cauțiuni pentru suspendarea executării conturilor, după ce Curtea de Apel Craiova a decis că trebuie să vireze 2,8 milioane de lei către clubul de fotbal, contribuții din trecut.

Primarul liberal și consilierii PSD s-au luat din nou la harță, marți după-amiază, în ședința extraordinară a Consiliului Local Târgu-Jiu. Marcel Romanescu a acuzat ”mizeriile făcute de oamenii PSD” la clubul de fotbal.

”Dumneavoastră nu aveți în cap să faceți  nimic bun pentru municipiu, decât să vă răzbunați pe subalterni și consilieri!” a replicat Cristian Toader Pasti.

Pasti l-a întrebat pe primar dacă vrea sau nu să vireze cele 2,8 milioane de lei către Pandurii Târgu-Jiu. Romanescu a răspuns că-și dorește să câștige procesul la Înalta Curte, în caz contrar suma urmând să fie considerată prejudiciu și recuperată de la vinovați.

Marcel Romanescu i-a reproșat lui Aurel Popescu faptul c-a făcut parte, un an și jumătate, din conducerea Pandurii Târgu-Jiu și a fost remunerat pentru asta, acuzându-l că a contribuit la intrarea în insolvență. Primarul a citit, din hotărârea judecătorească, indicația instanței ca suma să fie considerată prejudiciu.

Cristian Toader Pasti spune că, marți, Consiliul Local Târgu-Jiu nu a făcut altceva decât ”să dea aer primăriei”, în sensul că s-au făcut demersuri pentru a nu fi blocate conturile municipalității, din cauza datoriei către Pandurii.  

Pasti zice că i-a recomandat lui Romanescu să renunțe la ”vendete, ură și răzbunare”.  Cât despre o eventuală recuperare a prejudiciului, consilierul PSD spune că asta nu poate fi decât decizia instanței.

Viceprimarul Aurel Popescu declară că n-a făcut altceva, în ultimii ani, decât să sprijine sportul din Târgu-Jiu, fiind omul care a înființat Clubul Sportiv Municipal.

Nicolae Ivan, susținătorul primarului Marcel Romanescu, afirmă că există posibilitatea ca municipalitatea să se îndrepte împotriva celor vinovați pentru recuperarea prejudiciului de 2,8 milioane de lei.

ina

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here