Stirile ZileiTârgu-Jiu

Din nou INUNDAȚII la Târgu-Jiu. Șoferii, DISPERAȚI

Noi inundații s-au produs la Târgu- Jiu, miercuri seară, după o rupere de nori, în timp ce în diverse localități din județ a bătut grindina, fiind distruse culturile agricole.

În municipiu, după o ploaie de circa o jumătate de oră, mai multe străzi s-au inundat. La fel ca-n alți ani, la Poarta Sărutului, pe Bulevardul Constantin Brâncuși, s-a format un lac pe care șoferii cu greu l-au străbătut. Pentru a evita incidentele, în cele din urmă polițiștii au închis circulația pe bulevard până la retragerea apelor.

Nici pentru pietoni lucrurile nu au fost mai simple. În diverse locuri din oraș, oamenii au trebuit să treacă prin apă, uneori până la genunchi, pentru a putea merge mai departe.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a lansat un  val de critici la adresa PSD și PNL pe pagina de socializare, după ce Târgu-Jiul a fost, din nou, inundat, după potopul de miercuri. Miruță a postat un filmuleț cu canalizarea revărsată în zona Parcului Coloanei Infinitului.

Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au intervenit, miercuri, pentru a scoate apa din mai multe subsoluri, la Târgu-Jiu, dar și la Turcinești, unde un acoperiș a fost luat de vânt.

Florin Chisim, ISU Gorj

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here