LIFE

Din 1 iulie, intri în Grecia doar dacă ai cod unic de bare

Începând cu 1 iulie, grecii intră în valul doi de relaxare, dau acces către insule și reiau cursele aeriene. Grecia primește turiști din 29 de țări, inclusiv din România. Dacă pleci în Grecia, ești obligat să completezi un formular online, cu 48 de ore înainte de a trece granița.

Grecia se teme de creşterea numărului de persoane infectate însă nu renunţă la noua etapă de relaxare. Dacă pleci în Grecia, din 1 iulie vei fi monitorizat printr-un formular online. Eşti obligat să completezi acest formular, înainte să ajungi la graniţă. În formular vei da date personale, ce ţări ai vizitat în ultimele zile dar şi unde şi cum vei fi cazat în Grecia.

”Începând cu 1 iulie, Grecia a impus acest chestionar online, această declaraţie care va fi completată online, cu 48 de ore înainte de a ajunge pe teritoriul lor. Această declaraţie se găseşte pe site-ul travel.gov.gr. Toate aceste chestionare vor fi, practic, centralizate de către autorităţile din Grecia iar în urma completării acestui formular, practic, se va emite un cod de bare care va reprezenta dovada faptului că ai completat acest chestionar. În funcţie de numărul de turişti care vor trece pe la graniţă, grecii vor şti şi care va fi capacitatea de testare la fiecare punct de frontieră” a declarat Mădălin Măncilă, director de agenție de turism.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Situatie foarte grea la singura vama ramasa deschisa pentru trecerea din Bulgaria in Grecia cu autoturismul. Formularul este obligatoriu si este de preferat sa il ai si completat pe hartie pentru ca siteul grec are uneori dificultati la preluarea online. Se asteapta in coloana 6 ore si se pare ca romanii sunt testati fiecare in parte. Sunt discutii intre ministerele romana si grec pentr dezamorsarea situatiei.

Comment here