LIFE

”Dimineața cu noi”, emisiunea prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, scoasă de pe post

„Dimineața cu noi”, matinalul care a început la TV pe 14 martie 2022, a fost scos din grila de toamnă Kanal D. În locul emisiunii prezentate de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase este difuzat un serial turcesc, dar și Știrile Kanal D, arată Libertatea.

Pe 18 august, Kanal D și-a făcut publică grila de toamnă. „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu un nou sezon plin de provocări cu şi despre cuvinte din 31 august. Din 27 august, Teo Trandafir și-a dat deja întâlnire cu publicul în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea „Teo Show” cu o nouă formulă de conţinut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

În ceea ce privește emisiunea „Dimineața cu noi”, prezentată de Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase, care era difuzată pe tronsonul orar 8.00 – 10.00 de luni până vineri, nu a fost făcut niciun anunț. Așadar, matinalul a fost scos din grila de toamnă Kanal D.

În locul emisiunii „Dimineața cu noi”, Kanal D difuzează de luni până vineri, de la 7.00 – 9.00, serialul „Gulperi”, iar de la 9.00 la 10.00 pot fi urmărite Știrile Kanal D prezentate de Simona Pătruleasa.

Comment here