LIFESportive

Digi Sport 1 va difuza meciurile din Supercupa Spaniei

Supercupa Spaniei se vede la Digi Sport. Televiziunea de sport a RCS va difuza, în perioada 8-12 ianuarie 2020, cele trei meciuri ale Supercupei Spaniei(semifinalele plus finala), anunță paginademedia.ro Digi Sport a achiziționat drepturile de difuzare și va transmite în exclusivitate Supercupa Spaniei, până în 2022.

Sistemul de desfăşurare va fi unul nou pentru această competiție, într-un format de Final Four, iar fondul total de premiere se va ridica la 40 de milioane de euro. În această ediție se vor confrunta Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid şi Valencia. Catalanii sunt actualii campioni ai Spaniei, în timp ce Valencia şi-a câştigat dreptul de participare după ce a cucerit Cupa Regelui. Atletico și Real au ocupat locurile 2, respectiv 3 în campionat.

Semifinalele se vor disputa, în zilele de 8 si 9 ianuarie 2020, pentru prima dată în istoria de 38 de ani a competiției pe stadionul „Regele Abdullah” din Jeddah, Arabia Saudită. Învingătoarele din semifinale se vor confrunta în finală într-o singură manșă. Programul meciurilor din Supercupa Spaniei 2020:

8 ianuarie: Semifinala 1: Valencia - Real Madrid, pe Digi Sport 1, ora 21:00
9 ianuarie: Semifinala 2: Barcelona - Atletico Madrid, pe Digi Sport 1, ora 21:00
12 ianuarie: finala, pe Digi Sport 1, ora 20:00

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here