LIFE

Dieta militară de 3 zile. Slăbeşti cel puţin 10 kilograme

Această dietă are rezultate uimitoare asupra siluetei tale, dacă o respecţi cu stricteţe. Aşa cum îi spune şi denumirea, cura de slăbire este una drastică, se întinde pe parcursul a trei zilei şi este obligatoriu ca meniul zilnic să fie întocmai cel recomandat de nutriţionişti.

Specialiştii în nutriţie recomandă pacienţilor ca, înainte să urmeze această dietă, să îşi facă o serie de analize pentru a fi siguri că organismul lor este suficient de rezistent unei astfel de “cure de şoc”.

Fiecare masă trebuie să fie la aceeaşi oră în toate cele trei zile, indiferent că apare sau nu senzaţia de foame. Singurul lichid pe care poţi să-l consumi este apa, recomandată a fi băută la temperatura camerei şi obligatoriu plată. Poţi adăuga mâncării sare şi piper, dar în cantităţi moderate. După cele trei zile de dietă, poţi să mănânci normal şi, dacă metabolismul îţi permite, o poţi repeta la interval de o lună.

Meniul celor trei zile de dietă militară

Prima zi: Mic dejun: o jumătate de grapefruit, o bucată de pâine prăjită cu două linguri unt de arahide, cafea sau ceai. Prânz: o jumătate de cutie de ton, o bucată de pâine prăjită, cafea sau ceai. Cina: 80 de grame de carne de porc slabă sau carne de pui, sare, mazăre, jumătate de banană, un măr mic şi o cutie de îngheţată de vanilie.

A doua zi: Mic dejun: ouă, o jumătate de banană, o bucată de pâine prăjită. Prânz: ouă fierte şi cinci biscuiţi săraţi. Cina: doi hot-dog (fara pâine), sare, broccoli, 3 morcovi fierţi, o jumătate de banana.

A treia zi: Mic dejun: cafea sau ceai cu 1 sau 2 linguri de zahăr, cinci biscuiţi săraţi, 25 de grame de brânză şi un măr mic. Prânz: ou fiert şi o bucată de pâine prăjită. Cină: o cutie de ton, o jumătate de banană.

Pont: Consumă cât mai multă apă în aceste trei zile de dietă drastică. Vei ajuta astfel metabolismul să aibă arderi şi mai rapide şi, în plus, te vei hidrata corespunzător. Nu bea alte lichide în afară de apă!

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here