LIFE

Diego Maradona a fost externat

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona, care a suferit o operaţie pe creier, a fost externat, miercuri, informează ole.com.ar.

Maradona a părăsit într-o ambulanţă clinica din Olivos, în faţa căreia s-au adunat numeroşi fani şi fotoreporteri. Vedeta a fost transportată la o reşedinţă din districtul Nordelta din apropiere de Buenos Aires, aproape de locul în care locuiesc fiicele lui şi unde îşi va continua recuperarea.

Maradona a fost operat cu succes pe creier, la 3 noiembrie, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT. Hematomul ar fi fost produs “de un traumatism” şi ar putea fi rezultatul unei lovituri pe care fostul fotbalist a suferit-o în ultima vreme. Internat, iniţial, într-un spital din La Plata, cu o zi înainte, suferind de anemie şi deshidratare, Maradona a fost transferat la o clinică din Olivos pentru intervenţia pe creier.

Antrenorul echipei argentiniene Gimnasia a împlinit, la 31 octombrie, 60 de ani şi nu a putut sărbători aşa cum şi-ar fi dorit, după ce a fost contact cu un caz pozitiv Covid-19. Însă, testul efectuat de el a fost negativ, dar totuşi, potrivit Clarin, fostul jucător a părut foarte slăbit în ultima perioadă.

Comment here