LIFE

Diana Dumitrescu și Diana Munteanu, favorite pentru jobul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă” de la Antena 1

Unul dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale de pe micul ecran revine în grila postului Antena 1. “Mireasă pentru fiul meu” se va numi “Mireasă”, iar la castingul desfășurat pentru alegerea prezentatoarei TV s-au înscris mai multe vedete, dornice să ajungă la cârma unei emisiuni de succes. Potrivit unor surse de la Antena 1, Diana Dumitrescu și Diana Munteanu sunt favorite pentru acest job.

Alegerea vedetei care va prezenta emisiunea „Mireasă” nu este deloc floare la ureche. Și asta pentru că trebuie să facă față mai multor ore de direct, să reușească să scoată ce-i mai bun de la fiecare concurent, mai ales că aceștia au și reacții imprevizibile. La casting s-au prezentat multe nume sonore din showbiz, printre care Andreea Ibacka – cunoscută din seriale TV și emisiuni, Jojo – care n-a mai avut un job de moderator de la vârsta de 16 ani (a prezentat emisiunea „Kiki Riki Miki”, alături de Horia Brenciu), cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, Diana Munteanu – care a rămas fără emisiune după ce formatul „Prietenii de la 11” a fost scos din grila Antenei 1, dar și actrița Diana Dumitrescu, care a devenit mamă anul trecut.

„La casting a fost și Mara Bănică, care ar fi fost potrivită pentru acest format, dar jurnalista este angajată și la emisiunea „Acces Direct” și ar fi complicat să se împartă între cele două proiecte. Prin urmare, Diana Dumitrescu este în cărți în acest moment pentru prezentarea emisiunii „Mireasă” au declarat persoane din interiorul postului Antena 1.

Cu aceleași șanse la fotoliul de prezentatoare este și Diana Munteanu, despre producătorii de emisiuni din Antena 1 au doar cuvinte de laudă. Aceștia o văd pe Munteanu favorită, dat fiind faptul că, de-a lungul timpului, a făcut față cu brio emisiunilor pe care le-a prezentat și s-a dovedit a fi loială trustului. Motivul? În momentul în care a rămas fără proiect nu a căutat job la un post concurent și, în plus, în ultima vreme i-a crescut foarte mult audiența în mediul online, comunitate de prieteni virtuali care ar ajuta la promovarea show-ului „Mireasă”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here