Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dian, SCEPTIC că se va realiza grupul chinezilor la Rovinari. Ce spune despre STRATEGIA ENERGETICĂ

Sistemul energetic a ajuns într-o situație dezastruoasă, pentru nu s-au mai făcut investiții și au fost angajați incompetenți, susține Dian Popescu.

Într-un interviu pentru Financial Intelligence, acordat zilele trecute, fostul senator îi numește ”proști” pe directorii care raportează profituri uriașe.

Dian Popescu atrage atenția că România a ajuns să importe, de luni bune, energie fără să exporte nimic. Fostul lider ALDE Gorj critică lipsa de investiții în companiile producătoare de energie.

Dian Popescu îi acuză de prostie și pe cei care conduc sistemul energetic național, pentru că pun în posturi importante persoane nepregătite profesional.

Dian Popescu spune că strategia energetică națională, pe care reprezentanții puterii susțin că au făcut-o, nu există, de fapt. Asta, deși, încă din 2012, alianța USL, din care a făcut parte, se lăuda cu un astfel de plan.

“Strategia nu s-a făcut nici atunci, nici acum” afirmă fostul parlamentar.

Fost consilier al ministrului Energiei, Dian Popescu este convins că mult promisa investiție a chinezilor privind realizarea unui grup energetic nou la Rovinari nu se va face niciodată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here