Stirile ZileiTârgu-Jiu

Diagnosticat GREȘIT cu ocluzie intestinală. Grivei: Dacă acceptam transferul la Târgu-Cărbunești, acum cântam cu îngerii!

”Dacă acceptam transferul, acum cântam cu îngerii”, declarații șocante făcute de un lider liberal la Radio Infinit.

Gheorghe Grivei, consilier județean, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, a povestit, la Interviurile Infinit FM, ceea ce i s-a întâmplat în luna octombrie, când  s-a îmbolnăvit de COVID-19. A ajuns în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, unde, la un  moment dat, s-a simțit mai rău și i s-a pus un diagnostic greșit: ocluzie intestinală. Un medic a recomandat să fie transferat la spitalul din Târgu-Cărbunești pentru a fi operat, dar  Grivei a refuzat.   

Gheorghe Grivei este convins că, dacă ar fi ajuns la spitalul din Târgu–Cărbunești și ar fi fost supus intervenției chirurgicale, ar fi decedat iar autoritățile l-ar fi anunțat drept victimă a COVID-19. Medicul care l-a liniștit, infirmând diagnosticul de ocluzie intestinală, a fost chirurgul Claudiu Soare.  

Grivei crede că, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, se pot îndrepta lucrurile doar dacă la conducere ajunge un specialist, un medic respectat de colegi.

Comment here