Târgu-Jiu

DGASPC Gorj: Sejur la Bala pentru beneficiari de la Dobrița

COMUNICAT

Sejur de două săptămâni în stațiunea Bala pentru beneficiari de la Complexul de Îngrijire și Asistență Dobrița

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj continuă seria activităților recreative organizate pentru beneficiarii serviciilor sociale din subordinea sa.

Imediat după Sfintele Sărbători Pascale, șapte beneficiari de la Complexul de Îngrijire și Asistență Dobrița, din cadrul DGASPC Gorj, au pornit spre stațiunea de tratament balnear Bala, din județul Mehedinți. Aceștia sunt însoțiți de doi educatori. Sejurul a început la 1 mai și se încheie în data de 16 mai. Sunt incluse servicii de cazare, masă și tratament. Mulțumim conducerii Casei Județene de Pensii Gorj pentru sprijinul acordat în vederea alocării biletelor de tratament.

Luna trecută, alți 15 beneficiari de la Complexul de Îngrijire și Asistență (C.Î.A.) Suseni s-au bucurat de 16 zile de relaxare în stațiunea Bala, aceștia declarându-se mulțumiți de condițiile de cazare și masă, dar și de sedințele de tratament specific.

Activități similare vor fi organizate și pentru beneficiarii altor complexuri rezidențiale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, precum și pentru cei din asistența maternală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here