LIFE

Dezvăluiri din culisele Survivor România. Elena Ionescu spune adevărul

După ce Elena Ionescu a creat marea surpriză și a câștigat, sâmbătă, Survivor România au apărut și primele înformații despre ceea ce s-a întâmplat la acest concurs.

Elena a spus că, paradoxal, a luat ceva în greutate, cu toate că singurele alimente pe care le-a mâncat au fost orezul și nuca de cocos. Condițiile concursului au fost aspre, iar alimentația a fost foarte sărăcăcioasă și puțină, ceea ce a dus la slăbirea corporală a celorlalți concurenți.

„Nu a fost ușor, am avut o serie de dereglări hormonale. Lumea întreba de ce m-am îngrășat acolo, când ar fi trebuit să slăbesc. Organismul meu a fost dat peste cap, nu poți controla acest lucru. Așa am ajuns să mă îngraș. Și eu și Lola. Amândouă am intrat mai slabe în concurs”, a declarat Elena Ionescu, în finala Survivor România.

Un scandal de proporții a izbucnit pe rețelele sociale, după ce marele câștigător Survivor România a fost anunțat. Fanii emisiunii s-au revoltat și au spus că alți concurenți meritau cu mult mai mult trofeul dificilei competiții. Aceștia s-au împărțit în două tabere după ce au aflat că Elena Ionescu a câștigat finala. În timp ce unii au felicitat-o pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur și au acuzat postul de televiziune că a măsluit voturile.

Elena Ionescu este o artistă, născută în Caracal, absolventă a Liceului ”Ioniță Asan” din localitate. Ea a făcut parte din trupa Mandinga, între anii 2006 – 2016, apoi a părăsit proiectul pentru o carieră solo. A participat și la Eurovision, în Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”, în 2012. Elena Ionescu a mai participat la concursul televizat ”Te Cunosc de Undeva”, la Antena 1, în 2014. În prezent, Elena Ionescu este divorțată și are un copil, potrivit cancan.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here