LIFE

Dezvăluiri din culisele Survivor România. Elena Ionescu spune adevărul

După ce Elena Ionescu a creat marea surpriză și a câștigat, sâmbătă, Survivor România au apărut și primele înformații despre ceea ce s-a întâmplat la acest concurs.

Elena a spus că, paradoxal, a luat ceva în greutate, cu toate că singurele alimente pe care le-a mâncat au fost orezul și nuca de cocos. Condițiile concursului au fost aspre, iar alimentația a fost foarte sărăcăcioasă și puțină, ceea ce a dus la slăbirea corporală a celorlalți concurenți.

„Nu a fost ușor, am avut o serie de dereglări hormonale. Lumea întreba de ce m-am îngrășat acolo, când ar fi trebuit să slăbesc. Organismul meu a fost dat peste cap, nu poți controla acest lucru. Așa am ajuns să mă îngraș. Și eu și Lola. Amândouă am intrat mai slabe în concurs”, a declarat Elena Ionescu, în finala Survivor România.

Un scandal de proporții a izbucnit pe rețelele sociale, după ce marele câștigător Survivor România a fost anunțat. Fanii emisiunii s-au revoltat și au spus că alți concurenți meritau cu mult mai mult trofeul dificilei competiții. Aceștia s-au împărțit în două tabere după ce au aflat că Elena Ionescu a câștigat finala. În timp ce unii au felicitat-o pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur și au acuzat postul de televiziune că a măsluit voturile.

Elena Ionescu este o artistă, născută în Caracal, absolventă a Liceului ”Ioniță Asan” din localitate. Ea a făcut parte din trupa Mandinga, între anii 2006 – 2016, apoi a părăsit proiectul pentru o carieră solo. A participat și la Eurovision, în Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”, în 2012. Elena Ionescu a mai participat la concursul televizat ”Te Cunosc de Undeva”, la Antena 1, în 2014. În prezent, Elena Ionescu este divorțată și are un copil, potrivit cancan.ro.

Comment here