LIFE

Dezvăluiri despre accidentul în care au murit Kobe Bryant şi fiica sa: «Nimeni nu putea supravieţui»

Martorii accidentului de elicopter în care Kobe Bryant, fiica lui Gianna şi încă şapte oameni şi-au pierdut viaţa duminică (26 ianuarie) au povestit ce s-a întâmplat în ultimele clipe înainte ca aparatul de zbor să se prăbuşească.

Accidentul a avut loc la scurt timp după ora locală 10.00, în Calabasas, Los Angeles. Elicopterul a căzut într-o zonă mai restrasă, din apropierea unei biserici.

„Nu suna bine şi era foarte jos. L-am văzut cum cade. Dar era greu să îţi dai seama ce se întâmpla pentru că era foarte multă ceaţă. S-a auzit un boom şi apoi a urmat un incendiu imens. Nimeni nu putea supravieţui”, a declarat Jerry Kocharian, care se afla în zonă, potrivit latimes.com.

„Pentru că era atât de aproape de sol, m-am gândit că e ceva în neregulă. Părea a căuta un loc să aterizeze. Am sunat imediat la 911, cum am auzit bubuitura”, a mai spus alt martor, Scott Daehlin, care a mai adăugat că, din cauza ceţii dese, echipajele de pompieri şi poliţie au găsit greu locul accidentului.

Din cauza faptului că elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă de dealuri, greu accesibilă, autorităţile din Los Angeles au declarat că ar putea dura câteva zile până să poată recupera cadavrele. Pompierii au fost nevoiţi să meargă pe jos şi să se caţere pentru a putea accesa zona, notează nytimes.com. Încă nu se ştie de ce aparatul de zbor a primit ok-ul pentru a transporta atât de mulţi pasageri, nouă în total. La bordul elicopterului se mai aflau un antrenor de baseball, John Altobelli, alături de soţia şi fiica lui.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor. Datorită talentului său, Kobe Bryant a intrat în NBA încă din din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani ca jucător al echipei Los Angeles Lakers. Era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani şi Capri, născută în iulie 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here