Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dezastru la Sala Sporturilor! Le-a venit rău la coada pentru predarea sacilor cu voturi

A fost dezastru, azi noapte, la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, la predarea sacilor cu voturile exprimate în cel de-al doilea tur al prezidențialelor.  

Înghesuiala a fost de nedescris, iar unora chiar le-a venit rău. Reprezentanții secțiilor de votare din întreg  județul au venit aici pentru a primi bonuri de ordine cu care, apoi, să meargă la Prefectură. Jandarmii abia au stăpânit mulțimea. Numărătoarea voturilor fiind mai simplă, s-a încheiat rapid iar cei de la secții au ajuns în număr foarte mare la Sala Sporturilor.  

Unora dintre reprezentanții secțiilor de votare li s-a făcut rău din cauza înghesuielii. Alții și-au exprimat nemulțumirea acuzând proasta  organizare.

Președinții secțiilor de votare au considerat  inacceptabil faptul că au fost nevoiți să vină după bonuri de ordine la Sala Sporturilor, după care să meargă la Prefectură, la o altă coadă.

A încercat să dea explicații, pentru haosul de la Sala Sporturilor, Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj. Aceasta a menționat că intenția organizatorilor alegerilor a fost de a le oferi reprezentanților secțiilor de votare un loc cald și un ceai, până la predarea sacilor cu buletinele de vot. A ieșit, însă, o înghesuială generală, care a enervat pe toată lumea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here