Minerit și EnergieStirile Zilei

Dezamăgit de Vîlceanu și Pecingină. Mitrescu: Până mai ieri, am crezut că oamenii ăștia sunt serioși!

Constantin Mitrescu pune tunurile pe parlamentarii PNL, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, care au criticat legea de reducere a vârstei de pensionare pentru mineri și energeticieni.

”Până mai ieri am crezut că oamenii ăștia sunt serioși, că doresc să facă legea de reducere a vârstei de pensionare. Acum doi ani, Dan Vîlceanu o flutura peste tot” spune președintele Sindicatului Energia Rovinari.

Mitrescu susține că sindicatul său a inițiat protestele din Piața Prefecturii, iar Bunoaica și Crețan s-au alăturat pe parcurs.   

Constantin Mitrescu declară că este falsă afirmația deputatului Dan Vâlceanu conform căreia CE Oltenia ar trebui să plătească sute de milioane de lei către bugetul de stat, dacă legea de reducere a vârstei de pensionare ar fi adoptată.   

Liderul Sindicatului Energia Rovinari mai spune că n-a participat la protestele care au loc de mai bine de o lună în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu pentru că nu-l agreează pe Nicu Bunoaica.

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină spune, însă, că parlamentarii liberali au oprit un vot negativ pe legea de reducere a vârstei de pensionare, cerând să fie amânat votul până la lămurirea unor aspecte.  

Comment here