Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Dezamăgit de Boza! Morega: Este și cu hoții și cu vardiștii!

Dan Ilie Morega, critici la adresa managerului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, miercuri, într-o conferință de presă.

“Mi-am dat seama că nu are nimic în comun cu organizarea, nu are niciun proiect privind dezvoltarea investițiilor, realizării reparațiilor în minerit”, a declarat fostul deputat.

Morega a afirmat că CEO a ajuns într-o situație critică din cauza proastei organizări și a certificatelor de carbon.

Morega consideră că Boza este un “om șiret” care s-a împrietenit cu toată lumea, însă, ”singurul său prieten este el însuși”.

“Este și cu hoții și cu vardiștii! Mai mult sau mai  puțin îl interesează Complexul Oltenia” a comentat președintele Institutului de Politici Publice, afirmând, din nou, că se așteaptă la intrarea în reorganizare a companiei energetice de la Târgu-Jiu.

Dan Ilie Morega l-a criticat și pe Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane, pentru faptul că a făcut zeci de angajări de la Dolj, aparatul TESA al CEO fiind oricum foarte stufos. 

Președintele Institutului de Politici Publice a taxat, din nou, nominalizările făcute de PNL Gorj pentru Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, oamenii de afaceri Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here