LIFE

Detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj în care prezintă date despre starea de sănătate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus.

„Starea de sănătate a lui Mihai este mai bună de la o zi la alta, după o săptămână foarte grea, cu mult stres si emoţii la terapie intensivă. Pericolul a trecut, iar acum urmează o perioadă de recuperare” au anunţat, luni, colegii de trupă a lui Mihai Budeanu, care au ţinut să le transmită şi un mesaj de mulţumire cadrelor medicale, în special unui medic din Las Vegas, care le-a furnizat „protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas”.

„A venit timpul să mulţumim medicilor care i-au salvat viaţa lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori ci şi îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţonist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas. Am avut marele noroc că a existat o foarte bună si extrem de rapidă colaborare şi comunicare între medicii din România şi Dr. Alexie. Mulţumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost la fel de implicat şi de atent în tratarea lui Mihai şi personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulţumiri de asemenea medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuţ Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieţii lui Mihai. Aveţi grijă de voi şi de ceilalţi din jurul vostru purtând masca si păstrând distanţa” au mai transmis membrii 3 Sud-Est.

Constănţeanul Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi internat la Spitalul Municipal din Mangalia, transferat pe Secţia de Terapie Intensivă (ATI), deoarece starea sa de sănătate prezenta unele probleme şi mutat, apoi, la Spitalul Municipal Medgidia deoarece necesita tratament cu plasmă, iar spitalul din Mangalia nu era autorizat încă pentru astfel de tratamente, potrivit unor surse medicale.

Comment here