Sportive

Derby nebun la Târgu-Jiu! S-a lăsat cu încăierare

Meci spectaculos, sâmbătă, de la ora 11:00, la Târgu-Jiu, în runda a 12-a a sezonului Ligii 2. După ce Viitorul a condus cu 3-0, Pandurii a revenit, a egalat dar a fost învinsă în ultimul minut de joc, scor 4-3.

Partida a fost una extrem de tensionată. În minutul 47, antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a primit cel de-al doilea cartonaș galben pentru proteste, a fost eliminat și trimis în tribună. În minutul 90, directorul sportiv al echipei Pandurii, Camilian Floroiu, a văzut și el cartonașul galben pentru proteste.

La finalul jocului, între o parte dintre oficialii și jucătorii echipelor a izbucnit o încăierare. S-a lăsat cu îmbrânceli și amenințări. Forțele de ordine au intervenit, însă spiritele nu s-au liniştit nici la 3 minute după finalul jocului. Antrenorul Călin Cojocaru, eliminat în timpul jocului, a coborât din tribună înainte să înceapă scandalul.

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – PANDURII TÂRGU JIU 4-3
Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);
Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina); Asistenți: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) și Călin Cimponeriu (Lugoj); Rezervă: Marius Chițu (Târgovişte); Observatori: Lucian Măiereanu (Braşov) și Ioan Rădulescu (Târgu Jiu).

Viitorul Pandurii: Rob. Bodea – Ciul, Oros (cpt.), Al. Băican, Andr. Dragu – Vl. Costea, Lixandru, Prejmerean, Gîrbiță – D. Paraschiv, Bădăuță
Rezerve: D. Rusu – Chelariu, Copaci, Al. Enache, Trancă, Șerbănescu, Chiorean, Mitrică, Buia
Antrenor secund: Cosmin Frimu

Pandurii: Aldescu – C-tin. Grecu (cpt.), Diau, Moisie – Peia, Remacle, Jaiteh, Felipe Acosta, Bunga – Ct. Vaida, Dodoi
Rezerve: Iovicin – Erhard, Buaben, Nic. Cotolan, Cuțitoiu, Velcotă, Goma, Zaborowski, Pleșa
Antrenor: Călin Cojocaru

Comment here