Stirile ZileiTârgu-Jiu

Deranjat că Iulian Popescu l-a criticat pe Romanescu. Cotojman: Dezaprob total

Reacție surprinzătoare a primarului Liviu Cotojman care nu-l consideră potrivit pe Iulian Popescu pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL Gorj.

Fostul candidat PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, la alegerile locale din 2020, a fost numit prim-vicepreședinte în ședința Colegiului Director al organizației, care a avut loc joia trecută. Locul se vacantase după îndepărtarea primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, pe motiv c-a absentat de la ședințe.

Primarul comunei Roșia de Amaradia consideră, însă, că Iulian Popescu nu are suficientă valoare politică pentru o astfel de funcție.  

Cotojman declară c-a fost deranjat de atacul lansat de Iulian Popescu la adresa primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

”Nu se face să-și critice colegul și tocmai pe Marcel Romanescu, un primar care performează de la zi la zi ” afirmă edilul din Roșia de Amaradia.

În ciuda declarațiilor apreciative la adresa primarului Romanescu, Cotojman își menține opinia că deputatul Dan Vîlceanu trebuie să rămână la conducerea PNL Gorj, un memoriu în acest sens fiind înaintat și conducerii centrale a partidului.

Președinția organizației este disputată, în acest moment, între Vîlceanu și Romanescu.  

Comments (1)

Comment here