Târgu-Jiu

Deputatul Vîlceanu, precizări despre DEPLASĂRI

Guvernul a negat, vineri, că deplasările ar urma să fie limitate, așa cum indică un document care s-a viralizat pe internet.

”Pot apărea tot felul de documente de lucru, ori să apară modificate substanțial față de drafturi. Important este să luăm în considerare doar ce anunță autoritățile oficial, în conferințe de presă” transmite deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

Grupul de Comunicare Strategică a precizat că documentul ce restricționează deplasările este un draft, ”care este analizat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific, organism format din specialiști în epidemiologie și boli infecțioase. NU este un document aprobat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific și NU a fost înaintat spre aprobare Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, organism abilitat să ia decizii în astfel de situații”.

Vîlceanu spune că România încă nu este în situația ca armata să fie scoasă în stradă.

Chiar dacă deplasările nu au fost restricționate oficial, deputatul Vîlceanu recomandă populației să le evite dacă nu sunt absolut necesare, pentru a menține la un număr cât mai redus infectările cu coronavirus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here