Minerit și EnergieStirile Zilei

Deputatul Vîlceanu: Peste 1 miliard de lei, PIERDERILE CE Oltenia

Deputatul Dan Vîlceanu susține că CE Oltenia a încheiat anul 2018 cu o pierdere de 1 miliard 133 de milioane de lei.

Președintele PNL Gorj a prezentat cifrele într-o conferință de presă, acuzând guvernarea PSD-ALDE că a girat slaba activitate a administrației  companiei. În 2017, CEO a avut un profit de 187 de milioane de lei.

Vîlceanu susține că membrii Directoratului CE Oltenia au încasat, în 2018, salarii mai mari cu 400 de mii de lei decât în 2017, în condițiile în care mare parte dintre mineri și energeticieni au fost plătiți cu salariul minim pe economie.

Șeful liberalilor gorjeni i-a criticat, din nou, pe liderii sindicali pentru faptul c-au acceptat posturi de inspectori sociali.

“Asta este activitatea PSD și ALDE în Complexul Energetic Oltenia. Este dezastru! Toți indicatorii economici ai companiei sunt în aer!” a comentat deputatul.

Dan Vâlceanu a comentat și situația de la Cariera Alunu unde, joi, s-a prăbușit principalul utilaj, un excavator gigant. Liderul PNL Gorj este de părere că pericolul există și în carierele Complexului Energetic Oltenia din cauza lipsei investițiilor, a frontului de lucru și a personalului insuficient.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here