Minerit și EnergieStirile Zilei

Deputatul Vîlceanu cere DEMITEREA lui Boza. ”Declarații REVOLTĂTOARE”

Deputatul Dan Vîlceanu cere DEMITEREA lui Sorin Boza, după ce managerul Complexului Energetic Oltenia a dat vina pe salariați pentru accidentele de muncă din cadrul companiei.

La un post local de televiziune, Boza a dat de înțeles că angajații sunt principalii vinovați pentru accidentele din cariere și termocentrale, întrucât ar avea echipamentele necesare și sunt instruiți la locul de muncă.

„Nu își dorește nimeni să avem accidente. Am încercat să fac tot ce a depins de mine pentru a evita astfel de accidente, de a deschide odată mintea că nu contează dacă avem experiență și suntem cei mai buni, nu iartă curentul și greșelile pe care le facem!” a afirmat managerul CEO.

Dan Vîlceanu este revoltat. Liderul PNL Gorj cere demiterea lui Boza și comentează că tocmai lipsa echipamentelor și improvizațiile generează gravele accidente din compania minieră.

Vîlceanu le cere sindicatelor din cadrul CE Oltenia ”să se desprindă de acest director care își bate joc de oameni”.

Liderul sindical de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, vede vina pentru accidentele de muncă în altă parte: la șefii din cariere care trimit salariații să efectueze alte activități decât cele prevăzute în fișa postului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here