Stirile ZileiTârgu-Jiu

Deputatul Văcaru: Ișfan și Prunariu, printre variantele pentru șefia CJ

Ion Ișfan și Mihai Prunariu se află printre variantele pe care Pro România le ia în calcul pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Gorj, la alegerile locale ce ar putea avea loc în luna septembrie.

Deputatul Alin Văcaru, coordonator Pro România Gorj, spune că sunt foarte mulți nemulțumiți la PSD care l-au contactat și-ar vrea să i se alăture.

”Am ținut legătura cu majoritatea cu colegilor primari care mi-au transmis că le plac ieșirile lui Victor Ponta. Este singurul care nu s-a plecat în fața lui Iohannis! Foarte mulți sunt supărați. Îi face Iohannis în toate felurile, dar PSD susține tot ce propune PNL” declară Văcaru.

Pro România va avea candidat la președinția Consiliul Județean Gorj. Ion Ișfan și Mihai Prunariu se află printre numele vehiculate.

Deputatul Alin Văcaru spune că principala temă de campanie a candidatului Pro România va fi reducerea la viață a Întreprinderii de Drumuri și Poduri, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj, dar băgată în insolvență.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here