Stirile ZileiTârgu-Jiu

Deputatul Pecingină cere demisia lui Mitroi. ”E susținut de PSD”

Deputatul Gheorghe Pecingină cere demisia managerului Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Constantin Mitroi, în urma scandalului generat de decesul fostului șef Sanepid Gorj, Adrian Dobrin.

“Am văzut un act de onoare al directorului medical Dan Vîlceanu care a demisionat. Mă așteptam s-o facă și managaerul, dar se pare că e în spiritul PSD, are susținerea PSD. Constantin Mitroi și Dumitru Vienescu au susținerea PSD” a declarat vicepreședintele PNL Gorj, vineri, într-o conferință de presă.

Și prefectul USR-PLUS de Gorj, Corneliu Răducan Morega, a cerut, la începutul săptămânii, demisia șefului SAJ Gorj după ce corpul de control a găsit mai multe disfuncționalități în cadrul instituției.   

Pecingină este convins că, în cele din urmă, Ministerul Sănătății va lua măsuri la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj.

Pecingină l-a criticat pe președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru problemele din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Deputatul liberal a povestit că a fost sunat de pacienți sau rude de-ale acestora, să-i ajute cu mutatul în alte unități spitalicești.  

Comment here