Stirile ZileiTârgu-Jiu

Deputat: Nu există val mai mare de pensionări. Casa de Pensii Gorj să ceară personal

Deputatul Radu Miruță cere conducerii Complexului Energetic Oltenia și Casei de Pensii să se implice, astfel încât cei peste 3600 de mineri și energeticieni, care se vor pensiona pe noua lege, să nu fie puși pe drumuri.

Liderul USR-PLUS Gorj a comentat, în emisiunea  Interviurile Infinit FM, că dacă Ministerul Muncii va da directive clare către Casa de Pensii, privind modul în care trebuie să decurgă întregul proces, lucrurile vor merge ca unse. Dacă nu, Miruță le cere șefilor CE Oltenia să vină în sprijinul oamenilor.   

Radu Miruță spune că inclusiv la Casa de Pensii Gorj ar trebui suplimentat personalul, pentru că nu a existat un val mai mare de oameni ca acum, care să se îndrepte către această instituție.  

Liderul USR-PLUS Gorj le reproșează celor din conducerea Complexului Energetic Oltenia faptul că n-au ieșit public cu un plan de restructurare asumat, realizat de specialiștii din cadrul companiei.

Ultimele vești despre plan, oferite în această săptămână de șeful Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, sunt acelea că discuțiile cu Comisia Europeană s-ar putea încheia la toamnă.

Comment here