LIFE

Denise Rifai se alătură echipei Kanal D, după ce a plecat de la Realitatea Tv

Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D. Cu o experiență bogată în media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formării pentru a ajunge un jurnalist cunoscut de toată lumea.

A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator tv, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show. Timp de aproape 9 ani, a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV. Denise Rifai este pregătită de o nouă provocare.

“Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a declarat jurnalista.

Pe data de 15 mai, jurnalista își anunța în mediul online demisia de la postul de televiziune Realitatea Plus, motivul fiind incompatibilitatea apărută între ea și noua linie editoriala a postului.

”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la Legile Puterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia ! Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă. Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs. Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura! Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, acolo unde o să merg și eu ! Ps. Știți ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, scria, la acel moment, Denise Rifai.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here