LIFE

Denise Rifai îl dă în judecată pe Mircea Badea, după ce a numit-o «jihadistă». «Omul are o problemă»

Denise Rifai reacționează după ce Mircea Badea a numit-o „jihadistă” și a asemănat-o cu personajul Miss Piggy din „The Muppet Show”. Prezentatoarea de la Realitatea a anunțat că vrea să-l dea în judecată pentru că s-a săturat „să fie făcută în fel și chip”, notează click.ro.

„Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leșinat încă de la intrarea în ring, se consolează și el cu ce apucă… Așa că, în mod constant, mă trezesc împroșcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele așa-zisei lui gândiri. Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranță doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca să nu i se vadă … fapta Mică, așa că m-a refuzat de fiecare dată. În consecință, o să-l invit la CNA, după mergem la tribunal și !!!! între timp!!! Dacă Mirciulică faptă mică doreste o mediere amiabilă, îl aștept sâmbătă – 10 August – în Piața Victoriei! Am auzit că motociclistul e plecat la mare și n-are de ce să-i fie frică”, a scris Denise Rifai pe contul ei de Facebook.

Ulterior, realizatoarea de la Realitatea TV a acordat un interviu celor de la Pagina de Media, în care și-a explicat ieșirea publică, dar și decizia de a-l da în judecată pe Mircea Badea. Mai mult, a menționat că va atenționa și CNA-ul.

„M-am săturat să fiu făcută în fel și chip. Îl anunț pe această cale pe Mircea Badea că îl aștept la tribunal. E cea mai frumoasă invitație pe care pot să o fac acestui individ, care are probleme. Eu cred că omul acesta are o problemă, că nu poate scoate pe gură altceva decât jigniri. Vorbește înfiorător. Eu nu știu cum îi este permis să vorbească așa, nu înțeleg cum CNA-ul nu l-a sancționat până acum. Are probleme? Să și le spună în baie dimineața. Are probleme? Să ia contact direct cu oamenii. Când e vorba de contact direct cu oamenii, se bagă pe sub pupitru. Cum e posibil ca un om tânăr, un jurnalist, un tip cu umor și care pare inteligent, continuu să se trezească în mijlocul acestor jigniri. Eu m-am săturat să fiu făcută în fel și chip”, a spus Denise Rifai pentru sursa menționată anterior.

Ce a spus Mircea Badea despre Denise Rifai

Marți seară, Mircea Badea a lansat un atac la adresa jurnalistei de la Realitatea, după ce a urmărit o parte a emisiunii ei, „Legile Puterii”. „Eram în mașină și am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca… știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Așa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran „cutremurătorul” că la Timișoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace”, a spus realizatorul tv de la Antena 3.

Nu este pentru prima dată când Mircea Badea se referă la Rifai cu apelativul „Miss Piggy”. Acest lucru s-a întâmplat și în ianuarie 2019, dar și în noiembrie 2018.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here