LIFE

Denise Rifai, DEMISIE de la Realitatea Plus

Jurnalista Denise Rifai a anunțat, duminică după-amiază, că a demisionat de la Realitatea Plus, precizând că nu se mai regăsește în noua orientare a postului TV și că va continua să facă presă într-o altă entitate media pe care o va anunța ulterior.

„Ştiu că mă aşteptaţi, mâine seară, să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situaţie când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum şi mai ales când se va încheia. Însă, o să vă spun şi dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea şi este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist şi noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator şi Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Şi aşa o să rămân! Şi nu pot lucra ca profesionist şi om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranţă l-aţi remarcat şi dvs. Plec, aşadar, de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea Realitatea TV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulţumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică aşa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toţi anii aceştia, a fost o insulă de independenţă jurnalistica. Poate singura! Iar pe dvs, iubitii mei telespectatori, promit sa va iau cu mine, pe toţi, Acolo unde o sa merg si eu! Ps. Ştiţi ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt şi răman Jurnalist” a transmis Rifai.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here